Bonus på alt

BONUS PÅ ALT

Nå har det seg slik at det koster bare meir og meir å ha bil. Dette er noe som merker på lommeboka til de fleste og derfor kan det være lurt å benytte seg av mulighetene som dukker opp her og der. Slik at en kan spare en del kroner her og der.

Vi ønsker å presentere et kredittkort som gir deg 40 øre pr liter i rabatt på alle shellstasjoner. Det vil si at ved hver fulle tank kan du spare en del. Det varierer også hvor stor tank på bilen du har så vi gir flere dømmer.

40 liters tank= 16,-

50 liters tank= 20,-

60 liters tank= 24,-

70 liters tank= 28,-

80 liters tank= 32,-

Dette høres kanskje ikkje så mye ut, men fyller du 2 ganger i måneden i 1 år blir det noen kroner.

40 liter =384,-

50 liter= 480,-

60 liter= 576,-

70 liter= 672,-

80 liter= 768,-

Nå begynner det å bli noen kroner å spare og ikkje minst fyller en 1 gang i uken må du doble det igjen. Da snakker vi om mye penger.

Dette er penger en kan bruke på andre ting. En annen ting med dette kredittkortet er at du får 1% rabatt på alt du handler. Det vil si at du får den samme % som om du hadde brukt trumf kortet eller coop kortet ditt. Bare at her får du rabatt uansett hvor du handler. Om det er på klesbutikk, skobutikk, kiosk, matbutikk, osv.

Men, siden det er et kredittkort er det lurt å betale alt når regningen kommer. Slik at du slipper renter som kan bli kostbare i lengden. Så ved riktig bruk og ved å ha kontroll på økonomien kan du spare en del penger på å bruke dette kortet. Her er et dømme om du ikke greier å betale alt når regningen kommer:

Nom rente 21,5% Eff rente 26,17% 15000kr o/12 mnd=17149kr
 


Til slutt, en prosent høres ikke mye ut men kjøper du mat for 4000 pr måned utgjør den 1% 40 kroner. Og i året blir det 480 kroner. Legger du det i tillegg til drivstoffet du kjøper, gaver, kler og andre ting. Blir det fort flere 1000 kroner spart i året.

Les mer om kortet her>>>> Her kan du også enkelt regne ut hvor mye du kan spare i måneden og året på å bruke kortet >>>>>

 

Linkene er sponset, men du kan spare mye :)

Hvordan spare penger.

Linkene er sponset