Aksjehandel

Døren til mulighetenes verden er der, det er bare å tørre å gå igjennom den og starte på livet mot drømmen om eget firma eller om ekstra inntekter.

 

Treng du noen til å følge deg på veien? så følger vi deg gjerne! Ta kontakt i dag: post@okonomibloggen.com

Aksjehandel

 

 

Akjsehandel kan være en hobbye som generer en god fortjeneste, men du kan også risikere å tape penger som de fleste andre hobbyer.

 

Aksjehandel er litt komplisert selv om det er enkelt å starte og drive med det. Du kan som regel registrere deg i din bank og handle over nettet eller du kan finne en nettmegler og handle gjennom der.

 

Det koster noen kroner å handle aksjer og det koster som regel å selge de.

 

Vi har samlet noen basis uttrykk fra aksjemarkedet: du finner de her>>> Trykk her>>>

 

Når du skal invistere i aksjemarkedet, bør du kun bruke penger du har råd til å tape.

 

Vår erfaring:

 

Vi har prøvd oss gjenom flere år med både vellyketede investeringer der vi har tjent mye og med veldig dårlige investeringer der vi har tapt mye.

 

Det er veldig spennende å drive på med, men en bør holde seg godt oppdatert om markedet og om selskapa en investerer i. Markedet svinger og derfor er det lurt å holde seg godt oppdatert innenfor selskapet, markedet og nyheter skjennerelt som kan påvirke aksjekursen.

 

 

 

Tente vi et lys nå? om vi gjorde det? følg oss videre og se om noen av våres prosjekter faller i smak. Trenger du hjelp til prosjektet ditt og ønsker rettleiing fra oss? gjerne kontakt oss på: post@okonomibloggen.com