Hobby til Inntekt

Tente vi et lys nå? om vi gjorde det? følg oss videre og se om noen av våres prosjekter faller i smak. Trenger du hjelp til prosjektet ditt og ønsker rettleiing fra oss? gjerne kontakt oss på: post@okonomibloggen.com

Døren til mulighetenes verden er der, det er bare å tørre å gå igjennom den og starte på livet mot drømmen om eget firma eller om ekstra inntekter.

 

Treng du noen til å følge deg på veien? så følger vi deg gjerne! Ta kontakt i dag: post@okonomibloggen.com

Hobby til Rikdom

 

 

Hobbye til rikdom er sider som vil gi deg muligheten til å tjene penger i tillegg til din faste jobb. Vi har nå i flere år prøvd ut flere ideer som kan startes på hobbyebasis og om det går bra og blir det en suksess, har en mulighet til å drive med det på fulltid og tjene mye penger.

 

grunnen til at vi har startet dette prosjektet er at vi har sett at mange av de som er rike i dag gjør noe de elsker. Det er fordi du blir ikke rik på å gjøre noe kjedelig og ved å jobbe for andre.

 

EDet er derfor hobbyen din kommer inn i bilde, det er fordi vi regner med hobbyen din er noe du trives godt med og kan en god del om. + du er innterisert i å lere mer om den.

 

En annen ting er at veldig mange som blir rike i dag, blir rik på hobbyen og ting de startet med hjemme!

Obs!!!

 

 

Ikkje gå inn i den onde sirkelen der du bare kommer på nye forettningsideer eller ideer som kan gi deg inntekter uten å gjenomføre noen av de.

 

Vi har selv vert i denne onde sirkelen men kommen oss ut av den!!! Ønsker du hjelp til å komme deg ut av den kontakt oss:

 

post@okonomibloggen.com

 

eller følg oss på facebook og på nettsiden våres :)