Kjøp og salg

Døren til mulighetenes verden er der, det er bare å tørre å gå igjennom den og starte på livet mot drømmen om eget firma eller om ekstra inntekter.

 

Treng du noen til å følge deg på veien? så følger vi deg gjerne! Ta kontakt i dag: post@okonomibloggen.com

auksjonjegeren.

 

 

 

Vi har nå fullført testingen av en ny mulighet til å tjene penger på. Denne muligheten har vi hørt om i noen år og ønsket derfor å se nærmere på den. Er mange som har startet med det, for å få sine produkter litt billigere og noen gjør det bare for å tjene ekstra penger.

 

De aller fleste kjenner til nettstedet netthandelen. Der kan du by på masse forskjellige produkter og er du heldig kan du få de til en veldig rimelig pris. Bare husk at det kommer et pakkegebyr og porto i tillegg. Det er også en start takst på portoen så det er lurt å kjøpe flere ting når du først handler der.

 

Vi brukte min konto i forsøket, eg har selv handlet en del ting der til privat bruk som kommer godt med i hjemme til en rimelig penge.

 

I forsøket startet vi med 1000 kroner. Produktene la vi ut på finn.no på torget. Det er fordi det koster 0 kroner å legge ut annonser der nå. Dette gjorde at utgiftene våres minket veldig og i tillegg skreiv vi at kjøpe å dekke frakten.

 

Men når du lager en annonse på finn.no er det viktig at du gjør visse endringer slik at du ikkje bryter avtalen du har akseptert når du har laget en konto hos netthandelen eller at du bryter norsk lov.

 

1. bruk dine egne bilder, ikkje kopier bildene fra netthandel sine sider. Gjør du dette bryter du lov om copyright

2. Skriv din egen tekst, hvordan det virker osv. Gjerne les deg opp på produkter før du selger det. Det er nemlig forbudt å kopiere teksten akkurat som det ikke er lov å kopiere bilder fra netthandel. Dette gjelder også på de fleste andre sider.

3. skriv riktig informasjon i annonsen,

 

Vil også minne om at skal du gjøre dette på fulltid og tjene mye penger, må du betale skatter og avgifter til staten.

 

På forsøket tjente vi litt, vi solgte aldri et produkt med tap, men vi holdt oss allikevel under markedspris for produktet.

 

Vi satt oss grense på produktene vi kjøpte og ønsket å kjøpe produkter vi fikk veldig rimelig. Noen av produktene vi solgte hadde vi konkurranse av 50 andre på, men siden vi var heldige og fikk produktene billige og ikkje minst kjøpte flere produkter som gjorde at pakkegebyr og frakt vart delt på mange andre produkter.

 

Dette er en grei måte å tjene noen ekstra lapper på om en er litt i manko, men husk at det kan ta tid å få solgt produktene videre.

 

M.V.H

 

Okonomibloggen.com