Nettside

Tente vi et lys nå? om vi gjorde det? følg oss videre og se om noen av våres prosjekter faller i smak. Trenger du hjelp til prosjektet ditt og ønsker rettleiing fra oss? gjerne kontakt oss på: post@okonomibloggen.com

Døren til mulighetenes verden er der, det er bare å tørre å gå igjennom den og starte på livet mot drømmen om eget firma eller om ekstra inntekter.

 

Treng du noen til å følge deg på veien? så følger vi deg gjerne! Ta kontakt i dag: post@okonomibloggen.com

Hobbye nettside til inntektskilde!

 

Det å ha en nettside som hobby kan åpne mange muligheter for deg. Det er fordi det å ha en nettside byr på mange muligheter. Du kan informere om noe, selge noe, reklamere for noe, osv.

 

Det er uendelig av muligheter. Det som er blitt veldig populært er å ha sin egen blogg. Der kan du skrive om livet ditt, interesser, prosjekter osv. Det er kun fantasien som setter en stopper for dette. Det finnes allerede en mengde sider som tilbyr deg å opprette en blogg gratis, der du kan skrive å styre på.

 

Men

 

Ønsker du muligheten til å stå mye friere og bestemme mer selv og i tillegg ha muligheten til å tjene mer penger på nettsiden din? Da får du ditt eget domene i tillegg til gratis bloggen. Og etter hvert prøver du å få leserne over til ditt eget domene.

 

Det er fordi der har du mulighet til å styre mer reklame selv og det er i reklamen pengene ligger. Det å ha gode avtaler gjør at du kan tjene mange ekstra kroner i uken.

Vi har satt opp en enkel formel som gjør at du kan få ditt eget domene til under 500 kroner + få tilgang til mange sponsorer gratis.

 

Hvordan få sitt eget domene og nettside:

 

1.Velg et domene navn som passer til din blogg

2.Gå inn på One (trykk her) og søk etter domene.

3.Er domenet ledig trykker du på .com og velger det.(ønsker du .no domene må du være registrert i brønnøysundregisteret med eget firma.)

4.Fyll inn informasjonen din og betal. Velg gjerne den minste pakken i første omgang. Da koster det deg, ca 350 kroner for 1 år. Inkludert domene, webhotel og setup fee. Ønsker du deg flere domener etter hvert så slipper du unna setup feen. Er kun førstegang du registrerer deg :)

5.Logg inn

6.Trykk på web editor og begynn å bygg din egen side. Web editoren er veldig enklere å bruke. Mye enklere en de fleste gratis blogg sidene. Du har mulighet til å velge en mal og du har muligheten å forme din egen side ved hjelp av en meny på venstre side. I tillegg får du første gangen også en enkel forklaring på de forskjellige tinga.

7.Så ser du at du kan sette in html koder. De boksene setter du der du ønsker reklame bannere på siden din.

8.publiser.

9.når du har fått reklame velger du bannere fra de godkjente annonsørene og trykker på kode, kopierer og limer inn på web editoren din der det står kode. Trykk lagre og pupliser. Så har du reklame :)

10.Lykke til :)

 

Hvordan få reklame

 

1.For å få reklame til siden din må du gå inn her>>>>trykk her>>> og lage en konto gratis.

2.Trykk på legg til nettside og følg de enkle stegene

3.Vertfiser nettsiden ved å følge steget enkelt forklart på siden.

4.trykk vertiser

5.Når siden er verifisert velger du annonsør, søk affiliate program. Velg de programma du ønsker å søke på under de kategoriene du ønsker og trykk søk.

6.Når du får godkjent er det bare å begynne å reklamere og tjene penger.

 

ERFARING:

 

Vi har selv testet ut dette og denne siden bli også finansiert gjennom reklameinntekter.

Vår første erfaring med blogg gjekk bra. Vi satte oss et mål før vi startet på å tjene 500 kroner innen 6 måneder. Dette høres ikke mye ut, men med tanke på at eg er en gutt og gutter tjener mindre på blogger en jenter. Ingen hemmelig het det. + eg har sterk dysleksi så tenkte eg det var et passende mål.

 

Målet vart nådd etter under en måned og vi vart strålende fornøyd. Det gjorde at vi ønsket å prøve nye ideer og prosjekter i tillegg til dette prosjektet.

:) Håper dere også lykkes :) og fortell gjerne om bloggen deres og prosjektene deres til post@okonomibloggen.com

Gjerne lik siden vår på facebook og gjerne del artikkelen på facebook :)

 

Noen av våres sider: