Rot til inntektskilde

Tente vi et lys nå? om vi gjorde det? følg oss videre og se om noen av våres prosjekter faller i smak. Trenger du hjelp til prosjektet ditt og ønsker rettleiing fra oss? gjerne kontakt oss på: post@okonomibloggen.com

Døren til mulighetenes verden er der, det er bare å tørre å gå igjennom den og starte på livet mot drømmen om eget firma eller om ekstra inntekter.

 

Treng du noen til å følge deg på veien? så følger vi deg gjerne! Ta kontakt i dag: post@okonomibloggen.com

Rot til inntektskilde

 

 

Alle har noe gammelt rot eller skrap liggende å slenge som dere ikkje har bruk for og dere ønsker heller ikkje å kaste det. Det kan jo hende dere får bruk for det, eller???

 

Eller er det bare at det er for fint og for god stand til å kastes?

Det har seg nemlig slik at en god opprydnings økt i leiligheten, huset ditt, uthuset, boden, osv kan gi deg en ekstra inntekt.

 

Så hvordan får du inntekter på ditt rot?

 

1.Rydd og finn frem til alt du ikkje trenger

2.Ta bilder av tingene og legg de ut for salg på nettet eller legg de ut på auksjon og la folk by på rotet ditt.

3.Dømme på sider kan være finn.no eller qxl.no

 

 

Finner du ut at dette er en fin mulighet å tjene penger på?

 

Da kan du begynne med kjøp og salg av bruktgjenstander, men dette vil kreve godkjennelser og at du har ditt eget firma. Det er strenge krav til kjøp og salg av brukte gjenstander siden det skal hindre omsetning av tyvgods. Så sett deg nøye inn i dette før du starter opp!!!

 

Vår erfaring:

 

Vi tok en rydde økt i noen skuffer og skap og fant litt forskjellige gjenstander som var for fine å kaste men de var ikkje savnet når vi ikkje hadde de fremme så disse vart lagt ut for salg. Noen på finn.no og noen på qxl.

På qxl satte vi en minstepris, siden vi ønsket ikkje å selge ting for 5 kroner.

Noen gjenstander tok det tid å selge mens andre vart solgt etter kort tid og pengene kom bedre med en rotet som låg i skuffer og skap.

 

Vår erfaringa var god. Vi fikk ryddet opp, samtidig som det gav litt ekstra penger i en tom lommebok