Nyttige Bøker

Nyttige bøker for å forbedre din økonomi og livstil:

 

Her har vi samlet en del bøker som kan være nyttige i ulike situasjoner i løpet av livet ditt.

 

 

  • Farer og feller ved kjøp og salg av bolig. Svært få av oss har særlig erfaring i boligmarkedet. Å kjøpe eller selge bolig er noe vi gjør meget sjelden selv om vi flytter mer enn tidligere. Derfor er de fleste av oss amatører når vi lokkes på en visning eller kontakter eiendomsmegler for å få hjelp til å selge vårt eget krypinn.Boken koster 122, ved å kjøpe boken her>>>> (veilendende pris er 139 kroner, du sparer 17 kroner)
  • Bolig og økonomi, Boka gir deg råd om kjøp og salg av bolig, skatteregler, oppussing, forsikring, utleie, lån, strøm med mere. Har ordliste og register. Boken koster 302 kroner, ved å kjøpe den her>>>> (veilendende pris er 345, du sparer 43 kroner)
  • Din økonomi, Denne boka gir deg alt du trenger for å få orden på privatøkonomien. Hallgeir Kvadsheim har lang fartstid som økonomisk rådgiver for privatpersoner, og i denne boka røper han sine aller beste råd. Du får boken for 262 kroner her>>>> (veilendende pris er 299, du sparer 37 kroner)

 

 

M.V.H

 

Okonomibloggen.com

 

Linkene er sponset, med pga dette er en gratis tjeneste må vi deseverre finansiere siden ved hjelp av sponsorer, men vi velger de nøye.